• Свеж
Вулкан-Харт 00-426262-00001 Природно-Гас Пилот Собранието за Компатибилен Вулкан-Харт Кујна Опрема

Вулкан-Харт 00-426262-00001 Природно-Гас Пилот Собранието за Компатибилен Вулкан-Харт Кујна Опрема

DEN 779.04
Достапно е за нарачката

Стока

Замена на природно-гас пилот собранието.Погодни за употреба со компатибилен Вулкан-Харт кујна опрема.Одобрени од страна на оригинална опрема производителот (ОЕМ).Земја на потекло : сад.На Вулкан-Харт 00-426262-00001 природно-гас пилот собранието е замена на дел кој е погоден за употреба со компатибилен Вулкан-Харт кујна опрема.Пилот собранието одговара на Вулкан-Харт модели 12, 24 S, 36 C, 36 C-6 B, 36 S, 36 S-6 B, 3 GR45 MF, 48 C, 48 S, 48 SS, 60, 60 CS, 60 SC, 60 SS, 72, 72 CC, 72 CS, 72 SC, 72 SS, C24 S, C36 C, C36 S, C48 C, C48 S, C48 SS, C60, C60 CS, C60 SS, C72, C72 CC, C72 CS, C72 SC, C72 SS, G24 S, G260, G260 C, G260 CC, G36, G36 C, G36 F, G36 S, G36 X, G48, G48 C, G48 F, G48 S, G48 SS, G60, G60 C, G60 CC, G60 F, G60 FC, G60 FCC, G60 LC, G60 X, G60 XC, G60 XCC, G72, GH3/72, GH3/72 C, GH3/72 S, GH30, GH30 C, GH45, GH45/72, GH56, GH56 S, GH6, GH60, GH60/45, GH60/72, GH6045 C, GH60 T, GH60 T/45, GH60 T/72, GH6 C, GH6 S, GH6 T45 C, GH72, GH72/45, GHCB40, GHCB40 C, GHM3/72, GHM6, GHM72, VICM24, VICM36, VICM48, VICM60, VICM72, WICM24, WICM36, WICM48, WICM60, и WICM72. Оваа замена дел е одобрен од страна на оригинална опрема производителот (ОЕМ).

Особините

Најдобрите понуди во категоријата