• Свеж
Авто Осигурач Замена, Средни Мали Димензии 220Pcs Повеќе Модели на Ножот Осигурувачи со 1Pc Клип за Спој Заштита за Електрична Опрема

Авто Осигурач Замена, Средни Мали Димензии 220Pcs Повеќе Модели на Ножот Осигурувачи со 1Pc Клип за Спој Заштита

DEN 2383.20
Достапно е за нарачката

Стока

Транспарентна кутија со етикетата не само што им овозможува на уредно чување, но, исто така, ја поедноставува сметководствена.Работи ефикасно во заштитата на возила, земјоделски машини и електрични опрема и електрични уреди од краток кола, overloads, итн.Овој комплет вклучува средни и мали големина на ножот осигурач, и специфична боја, исто така, прави признавање многу полесно.Овие блејд осигурувачи главно се прави на транспарентен ЈСВ материјал, со цинк легура insert, може да се користи за да се провери на спојување статус.На Amp оценка врежани на врвот на домување е лесно да се идентификуваат, лесно да пристапите и да го замени.Функција : 1. Овие блејд осигурувачи главно се прави на транспарентен ЈСВ материјал, со цинк легура insert, може да се користи за да се провери на спојување статус.2. Овој комплет вклучува средни и мали големина на ножот осигурач, и специфична боја, исто така, прави признавање многу полесно.3. На Amp оценка врежани на врвот на домување е лесно да се идентификуваат, лесно да пристапите и да го замени.4. Транспарентна кутија со етикетата не само што им овозможува на уредно чување, но, исто така, ја поедноставува сметководствена.5. Работи ефикасно во заштитата на возила, земјоделски машини и електрични опрема и електрични уреди од краток кола, overloads, итн.Спецификација : Предмет Тип : Автомобилската Fuses Product Материјал : ЈСВ + Цинк Alloy Function : Овие 32 V брзо осигурувачи да може ефективно да се заштити вашите возила, земјоделски машини и електрични опрема и електрични уреди од краток кола, преоптоварување и други ефекти.Пакет Листата : 10 x Портокал Медиум Осигурувачи 5 Amp10 x Сива Медиум Осигурувачи 7.5 Amp16 x Црвено Медиум Осигурувачи 10 Amp16 x Сина Медиум Осигурувачи 15 Amp16 x Жолта Медиум Осигурувачи 20 Amp16 x Белата Медиум Осигурувачи 25 Amp16 x Зелена Медиум Осигурувачи 30 Amp10 x Портокал Мали Осигурувачи 5 Amp10 x Сива Мали Осигурувачи 7.5 Amp20 x Црвено Мали Осигурувачи 10 Amp20 x Сина Мали Осигурувачи 15 Amp20 x Жолта Мали Осигурувачи 20 Amp20 x Белата Мали Осигурувачи 25 Amp20 x Зелена Мали Осигурувачи 30 Amp1 x Осигурач Клип.

Особините

Item Type:
Automotive Fuses
Product Material:
PES + Zinc Alloy
Function:
These 32V fast fuses can effectively protect your vehicles, agricultural machinery and electrical equipment and electrical gadgets from short circuits, overload and other effects. 
Package List:
10 x Orange Medium Fuses 5Amp :
10 x Gray Medium Fuses 7.5Amp :
16 x Red Medium Fuses 10Amp :
16 x Blue Medium Fuses 15Amp :
16 x Yellow Medium Fuses 20Amp :
16 x White Medium Fuses 25Amp :
16 x Green Medium Fuses 30Amp :
10 x Orange Small Fuses 5Amp :
10 x Gray Small Fuses 7.5Amp :
20 x Red Small Fuses 10Amp :
20 x Blue Small Fuses 15Amp :
20 x Yellow Small Fuses 20Amp :
20 x White Small Fuses 25Amp :
20 x Green Small Fuses 30Amp :
1 x Fuse Clip :

Најдобрите понуди во категоријата