• Свеж
RF Задави 31500 Феритни Филтер Core Материјал 31 Микс ID 1/2 13mm

RF Задави 31500 Феритни Филтер Core Материјал 31 Микс ID 1/2 13mm

DEN 118.80
Достапно е за нарачката

Стока

Најновата технологија Материјал 31 Микс за најширока палета на бучава сузбивање.Внатрешен Дијаметар 0.5" 12.7 мм.Стега за со црна пластика случај.Ro HS Согласност.Конструиран во U. S. A. Овие феритни јадра работа за да се избрише бучава кои се генерираат од страна на пренослив уред или опрема кои инаку би се шири околу нив.Тие, исто така работи како еден филтер за да се ослободи од оние звуци создадени од другите уреди, така што вашиот лаптоп КОМПЈУТЕР не се оние звуци кои инаку би предизвика дефект на пример.Феритни јадра се избрише и филтер звуци, појдовни и дојдовни звуци во исто време.Постојат повеќе од десетина различни феритни јадра се нудат различни од материјали, идентификувани од страна на две цифри броевите.Материјалот 31 или, понекогаш се нарекува Мешавина 31 е најновиот развој на бучава сузбивање што го покрива најширока фреквентен опсег од 1 – 1000 MHz да одговори на секој одгледување на електромагнетна бучава загадување денес.На феритни јадра дојде во подели на две половини, и се стега за кабел за тоа дали има конектор, или е тешко жичен на опрема.Инсталирање на феритни јадро на опрема од страна на кабел.Ако кабелот има опрема која треба да биде заштитена од двете страни, се инсталира еден на секој крај.Се направи јамка на кабелот во текот на феритни јадро.Се направи како многу циклуси како што можете да и/или инсталирате повеќе феритни јадра до успешно ќе ја потисне навреда звуци.Еден циклус на кабел преку суштина има 4 пати зголемен бришење/филтрирање моќ, или можете да користите 4 јадра за иста ефикасност.Кога не е позната навреда бучава во сегашноста, правејќи повеќе циклуси на кабелот во текот на главниот генерално е потребно.Можете да ги инсталирате на феритни јадра на погодени уреди, како и на навредливите уреди.Во зависност од околностите, идентификување и решавање на проблеми и на погодени и навреда помагала се неопходни за успешна инсталација.U.S.конструиран со најновите материјал технологија. 1pc/цел освен ако не е наведено како мулти-количини пак, најголемиот дел пакет.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата