• Свеж
9 КОМПЈУТЕРИ Метал Колаче Машина Бисквит Тесто Фондан Елени Жирафа Apple Мини Автомобили Божиќ Дрво Сложувалка

9 КОМПЈУТЕРИ Метал Колаче Машина Бисквит Тесто Фондан Елени Жирафа Apple Мини Автомобили Божиќ Дрво Сложувалка

DEN 2140.80
Достапно е за нарачката

Стока

9 КОМПЈУТЕРИ Метал Колаче Машина Бисквит Тесто Фондан Елени Жирафа Apple Мини Автомобили Божиќ Дрво Сложувалка.Материјали : 403 Нерѓосувачки Челик.Цена за 9 Парчиња.Големина на секоја машина е на втората слика или ставка опис. 1 Парчиња Жирафа, Големина : L x W (121 x 46mm),(4.76 x 1.81 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња клуч, Големина : L x W (85 x 43mm),(x 3.35 1.69 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња Лимон, Големина : L x W (80 x 47mm),(3.15 x 1.85 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња Мозаик, Големина : L x W (54 x 37mm),(2.13 x 1.46 инч.),Длабочина : 20mm(0.79 инчи) - 1 Парчиња Елка, Големина : L x W (86 x 66mm),(3.39 x 2.60 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња Мини Автомобили, Големина : L x W (98 x 74mm),(3.86 x 2.91 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња Јаболко, Големина : L x W (73 x 69mm),(2.87 x 2.72 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) - 1 Парчиња Жирафа, Големина : L x W (44 x 35mm),(1.73 x 1.38 инч.),Длабочина : 20mm(0.79 инчи) - 1 Парчиња Срна, Големина : L x W (136 x 98mm),(5.35 x 3.86 инч.),Длабочина : 25mm(0.98 инчи) -.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата