• Свеж
UpBright AC Кабел Компатибилен со Samsung LN37A450 LN37A450C1DXZA LN26A450C1D LN46A530 LN46A530P1FXZA LN46C530 LN46A540P2F LN46A550P1F LN46A550P3F LN46A550P3R LN40T71BD LN46A500T1F LN46C550 ТВ

UpBright AC Кабел Компатибилен со Samsung LN37A450 LN37A450C1DXZA LN26A450C1D LN46A530 LN46A530P1FXZA LN46C530

DEN 119.76
Достапно е за нарачката

Стока

Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright AC Кабелот за Напојување Кабел Компатибилен со Samsung LN37 A450 LN37 A450 C1 D LN37 A450 C1 DXZA LN26 A450 C1 D LN26 A450 C1 DXZA LN46 A530 P1 F LN46 A530 LN46 A530 P1 FXZA LN46 A530 P1 FXZC LN46 C530 LN46 A540 P2 F LN46 A550 P1 F LN46 A550 P3 F LN46 A550 P3 R LN40 T71 B LN40 T71 BD LN46 A500 T1 F LN46 C550 LN46 C550 J1 F LCD ТЕЛЕВИЗОР.Компатибилен со Samsung LN46 A530 P1 F LN46 A530 LN46 A530 P1 FXZA LN46 A530 P1 FXZC 46" LCD HDTV ТВ Телевизија, Samsung LN46 C530 46" LCD HDTV HD ТВ Телевизија, Samsung LN46 A540 P2 F LN46 A550 P1 F LN46 A550 P3 F LN46 A550 P3 R LN40 T71 B LN40 T71 BD LN46 A500 T1 F LCD HDTV ТВ Телевизија, Samsung LN46 C550 LN46 C550 J1 F 46" HD LCD TV HDTV Телевизија.Компатибилен со LN22 A451 C1 D LN22 A650 A1 D LN22 B350 F2 D LN22 B360 C5 D LN22 B460 B2 D LN22 B650 T6 D HDTV TV LCD LED Плазма DLP.Up Bright AC Кабелот за Напојување Кабел Компатибилен со Samsung LN37 A450 LN37 A450 C1 D LN37 A450 C1 DXZA LN26 A450 C1 D LN26 A450 C1 DXZA LN46 A530 P1 F LN46 A530 LN46 A530 P1 FXZA LN46 A530 P1 FXZC LN46 C530 LN46 A540 P2 F LN46 A550 P1 F LN46 A550 P3 F LN46 A550 P3 R LN40 T71 B LN40 T71 BD LN46 A500 T1 F LN46 C550 LN46 C550 J1 F LCD ТЕЛЕВИЗОР CECCCROHS.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата