• Свеж
HONEYSEW Presser Нога 820977096 Гранд Цевки Нога за Pfaff Амбиција 1.0 Амбиција 1.5 Амбиција 610

HONEYSEW Presser Нога 820977096 Гранд Цевки Нога за Pfaff Амбиција 1.0 Амбиција 1.5 Амбиција 610

DEN 287.76
Достапно е за нарачката

Стока

За Pfaff Гранд Цевки Нога 820977096. На Pfaff Гранд Цевки нога е совршен за вметнување дебели дома декември цевки во чини!Тоа се користи за да се покријат голем кабли со ткаенина за специјалитет цевки и вметнување на цевки во шевовите или рабови за прилагодена заврши.На трим е пораби помеѓу два слоја на ткаенина во еден чекор.Група Г : креативни 2134, креативни 2140, креативни 2144, креативни 2170, креативни 7530, креативни 7550, креативни 7562, креативни 7570, изразување 2038, перформанси 2054, перформанси 2056, перформанси 2058, ватенка изразување 2048. Група Ј : креативни сензација, креативните сензација про, креативни перформанси, креативна визија, креативни 2.0, креативни 3.0, креативни 4.0, креативни 4.5, изразување 150, изразување 2.0, изразување 3.0, изразување 3.2, изразување 3.5, перформанси 5.0, ватенка изразување 4.0 и ватенка изразување 4.2. Група К : амбиција 1.0, амбиција 1.5, Амбиција 610, Амбиција 620, амбиција од суштинско значење, ватенка амбиција 2.0, Ватенка Амбиција 630, пасош 2.0 Ungrouped Модели : Пасош 3.0, Перформанси 5.2. Компатибилен со Pfaff Машина за Шиење Модели : Група Г : креативни 2134, креативни 2140, креативни 2144, креативни 2170, креативни 7530, креативни 7550, креативни 7562, креативни 7570, изразување 2038, перформанси 2054, перформанси 2056, перформанси 2058, ватенка изразување 2048 Група Ј : креативни сензација, креативните сензација про, креативни перформанси, креативна визија, креативни 2.0, креативни 3.0, креативни 4.0, креативни 4.5, изразување 150, изразување 2.0, изразување 3.0, изразување 3.2, изразување 3.5, перформанси 5.0, ватенка изразување 4.0 и ватенка изразување 4.2. Група К : амбиција 1.0, амбиција 1.5, Амбиција 610, Амбиција 620, амбиција од суштинско значење, ватенка амбиција 2.0, Ватенка Амбиција 630, пасош 2.0 Ungrouped Модели : Пасош 3.0, Перформанси 5.2 Snap-На Цевки Нога.

Особините

Најдобрите понуди во категоријата